How It Works

How to Use a Virtual Assistant

Experienced Virtual Assistants and Quality Services

Duis consectetur, quam at sollicitudin porttitor, elit magna bibendum mauris, vitae vulputate nunc augue a purus. Fusce sagittis iaculis ipsum, sollicitudin sem porttitor vitae. Nulla faucibus cursus fermentum. Sed aliquam tincidunt sapien vehicula euismod. Aliquam erat volutpat.

Morbi tincidunt placerat rutrum. Pellentesque varius vel mi nec congue. Donec venenatis aliquam mi at venenatis. Nulla viverra aliquet tellus. Curabitur nec nulla varius, venenatis odio quis, pulvinar massa. Nunc et purus non libero feugiat feugiat. Praesent molestie sodales tellus ut.

Izgled doma Naša Porodica

Brinuli smo o svakom detalju, jer želimo da ispunimo zahtjeve svakog korisnika doma

Dom „Naša porodica“ nudi nov i udoban smještaj u luksuznim sobama svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj njezi i pažnji.

Prilikom adaptacije i prilagođavanja hotela visoke kategorije vodilo se računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i višekrevetne, vrlo prostrane, svijetle, udobno namještene za prijatan boravak u njima. Svako kupatilo je prilagođeno kako za pokretne, tako i za polupokretne i nepokretne osobe.

Pogledajte našu galeriju
Dom „Naša porodica“ – više od stanovanja!

Zašto baš dom „Naša porodica“?

Let's Be Friends!

Connect With Us

Medicinska briga i njega kakvu zaslužujete

Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga (koje su u domenu jedne socijalne ustanove, čak i više od toga), a koje vodi i kontroliše tim medicinskog osoblja i koje obuhvataju evaluaciju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom cjelokupnog boravka pacijenata u domu.

Ljubaznost i stručnost medicinskog osoblja je na najvišem nivou

Naše drago osoblje je tu za Vas, koje pored osmijeha i pozitivnosti, pružaju i prate usluge mjerenja krvnog pritiska, šećera, tjelesne temperature, plasiranje i sprovođenje medikamentne terapije (unosa lijekova), davanja infuzije, obrade dekubitalnih rana, plasiranje katera, itd.

Kulturno zabavne aktivnosti

Zbog velikog prostora, dom daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan, ali isto tako uključene su razne društvene aktivnosti i proslave rođendana, praznika, itd. Naš cilj je da svakom korisniku u domu za stare obezbjedimo, ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost.

Kontakt

Dom za starija lica “Naša porodica”,

Ul. Đačka br. 1, Knežica

066/377-048, 065/565-282

www.nasaporodica.ba

info@nasaporodica.ba

Copyright © 2018 by Kićo Jajčanin. All rights reserved.