Otkrijete naš starački dom, gdje svaka priča postaje dio nježne harmonije života

Dobrodošli u naš dom, mjesto gdje toplina obasjava svaki kutak, a osmijesi postaju svakodnevna valuta. U našem starackom domu, stvaramo zajednicu gdje ljubaznost i briga čine temelj našeg svakodnevnog života. Nudimo udobne prostorije, obilje aktivnosti prilagođenih svakom pojedincu te podršku koja raste poput porodičnog duha koji ovdje dišemo. Svi smo zajedno u stvaranju svjetlije budućnosti, gdje se svaki dan rađa s novim prilikama za smijeh, dijeljenje priča i razvijanje nezaboravnih trenutaka. Ovo je vaš novi dom, gdje srce uvijek osjeća toplinu zajedništva. Dobrodošli u dom gdje svaki trenutak postaje dragocjeni korak u vašem jedinstvenom putovanju.

Mislimo na svaki detalj

Od udobnih soba do pažljivo osmišljenih zajedničkih prostora, težimo stvoriti okruženje gdje se svaki detalj gradi s ljubavlju i brigom. Ovdje, tajna sreće leži u sitnicama - u osmijehu osoblja, toplini zajedništva i u trenucima radosti koje dijelimo svaki dan. Jer u našem domu, svaki detalj ima svoju priču, a svaka priča čini našu zajednicu posebnom. S nama, tajna je uvijek u detaljima, stvarajući prostor gdje se sjetnost pretvara u dragocjeni trenutak, a svaki dan je prilika za novu priču.

Oaza udobnosti i sigurnosti

Naš smještaj nudi ne samo udobnost, već i sigurnost koja pruža osjećaj doma. Svaka soba je pažljivo uređena kako bi osigurala miran i ugodan boravak, prilagođen potrebama naših dragocjenih stanara.

Briga koja nadmašuje očekivanja

Vrhunska njega i usluge temelje se na posvećenosti našeg stručnog osoblja. Tu smo kako bismo pružili ne samo medicinsku podršku, već i osobnu pažnju koja čini razliku. Vaša dobrobit je naš prioritet.

Kvalitetan smještaj, njega s ljubavlju

Naš dom je mjesto gdje kvalitetan smještaj susreće toplu brigu i ljubaznost. Posvećeni smo pružanju ne samo udobnog prostora za život, već i pažljive i ljubazne njege kako bismo stvorili pravo domsko okruženje za naše korisnike.

Za svakog nudimo izbor

SMJEŠTAJNI KAPACITETI

Naši smještajni kapaciteti su dizajnirani kako bi zadovoljili različite potrebe i preferencije naših stanovnika. Bez obzira tražite li privatnost jednokrevetne sobe, bliskost dvokrevetnih aranžmana ili prostrane trokrevetne opcije, imamo nešto za svakoga.

Naša porodica

Promotivni video

Restoran

Ovdje stvaramo više od jela - stvaramo toplu atmosferu za vaše voljene koji su smješteni kod nas. Naša kuhinja donosi ukusnu raznolikost prilagođenu svakom ukusu, a prostor je mjesto gdje se smijeh, priče i ljubav stapaju.

Pozivamo vas da nam se pridružite, podijelite obroke s vašim najdražima i stvarate posebne trenutke. Restoran "Naša porodica" nije samo mjesto za jelo; to je mjesto gdje se stvaraju sjećanja.

Čekaonica

Naša čekaonica nije samo prostor između vrata i vašeg odredišta; to je oaza udobnosti i opuštanja. Svojim modernim dizajnom, udobnim sjedalima i umirujućom atmosferom, čekaonica je stvorena kako bi vam pružila ugodno iskustvo dok očekujete svoje voljene.

Prostor ispred doma

Prostrno dvorište ispred doma pruža mirno okruženje gdje korisnici i posjetitelji mogu šetati, razgovarati ili jednostavno uživati u svježem zraku. Ovdje se stvaraju trenuci opuštanja i zajedništva.

Prostor pristupačan svima

Naš lift je dizajniran kako bi pružio lak pristup svim dijelovima doma. Osigurava brz i udoban prevoz, čineći život u domu pristupačnim svima.

Ambulanta

Naša ambulanta pruža vrhunsku medicinsku njegu u udobnom i pristupačnom okruženju unutar samog doma. Ovdje se brinemo o zdravlju i dobrobiti naših korisnika s pažnjom, stručnošću i najnovijom medicinskom opremom.

Srce njege

Naše medicinske sestre nisu samo stručnjaci, one su srce njege u našem domu. S predanošću i suosjećanjem, brinu se o dobrobiti svakog korisnika, pružajući sigurnost i podršku svakodnevno.

Briga bez prestanka

Naša 24/7 njega je tu za sve korisnike bez obzira na vrijeme dana ili noći. Pružamo konstantnu podršku i brigu, osiguravajući da su uvijek u dobrom društvu i sigurnim rukama. Zdravlje korisnika je naš prioritet, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Udobne sobe

Sobe su naš dom unutar doma. Svaka soba je namijenjena udobnosti i privatnosti, pružajući siguran i ugodan prostor za život.

First slide

GDJE SE NALAZIMO

LOKACIJA